Fundatia Casa Perla » cum puteti ajuta

Fundatia Casa Perla este strict dependenta de donatii.
Cartierul deservit este situat la periferia orasului Codlea ;cuprinde 1400 locuitori care traiesc in conditii de saracie. Uneori traiesc chiar 10 persoane in doar doua incaperi. Cartierul este lipsit de gaz metan,canalizare.
Contributia dumneavoastra poate ajuta la imbunatatirea calitatii vietii in mijlocul comunitatii dezavantajate.
Donatiile pot fi trimise la
Banca Comerciala Romana (BCR) ,sucursala Codlea,
CUI 16495275
LEI RO 98 RNCB 0054009417880001
EUR RO 71 RNCB 0054009417880002

Campania 2 %
Directioneaza 2% din impozitul pe venit datorat statului catre Fundatia Casa Perla. Ajuta-ne sa oferim persoanelor aflate in nevoie sansa la un viitor mai bun.
Cum trebuie procedat:
Completeaza formularul 230 si depune-l la Administratia Financiara pana la data de 15 mai 2012. Formularul se poate procura de la Aministratia Financiara din localitatea in care locuiesti sau poate fi descarcat de pe internet.
Datele fundatiei :
Denumire entitate nonprofit: Fundatia Casa Perla
Cod de identificare fiscala: 16495275
Cont bancar ( IBAN): RO 98 RNCB 0054009417880001
Directionand 2 % :

- nu te costa nimic
- contribui la eficientizarea cheltuirii banului public
- poti ajuta la rezolvarea problemelor din comunitatea Malin - Codlea