Fundatia Casa Perla » Intalnire cu femeile »

Intalnire cu femeile

13-Apr-2010

Tema intalnirii pentru femei din luna februarie a fost ,,Inima de Tata a lui Dumnezeu”. In cadrul acestei intalniri femeile, 8 la numar , au auzit despre dragostea lui Dumnezeu, care a fost aratata prin jertfa de pe cruce a Domnului Isus Hristos. Ne-am bucurat de prezenta a cinci voluntare, care au pregatit mai multe cantece, implicandu-se de asemenea si in discutiile noastre. Femeile au fost intrebate cum Il percep pe Dumnezeu, impartasindu-ne ca Il vad bun si milos. Impreuna am descoperit din Sfanta Scriptura ca Dumnezeu este dragoste. Am servit o gustare si un ceai cald, ne-am impartasit gandurile intr-o ambianta relaxanta si ne-am bucurat de timpul petrecut impreuna. La sfarsitul intalnirii fiecare femeie a decupat o inima rosie din carton, pe care era scris un verset care sa le aminteasca de dragostea lui Dumnezeu.