Fundatia Casa Perla » 26 martie »

26 martie

13-Apr-2010

Vineri, in data de 26 martie Casa Perla a gazduit intalnirea pentru femeile din cartierul Malin. Intrucat programul s-a desfasurat in preajma sarbatorii de Pasti, acesta a avut scopul de a atrage privirile femeilor spre adevarata semnificatie a Pastelui: iertarea lui Dumnezeu. Isus Hristos a murit si a inviat pentru ca noi sa putem fi iertati de pacatele noastre si sa avem viata vesnica. Am cantat impreuna si am avut un timp placut de partasie. Spre sfarsitul intalnirii femeile si copilasii lor au primit o plansa, pe care era desenata o cruce si un cerc, iar femeile au decupat crucea si au prins-o cu o panglica rosie de cerc. Pe crucea decupata era scris: ,, Isus Cristos a inviat!