Fundatia Casa Perla » »

"O NOAPTE NEDORMITA"

29-Mar-2008

Casa Perla, alaturi de copiii, adolescentii si tinerii cuprinsi in proiectele fundatiei , dar si tineri voluntari ai bisericilor din Codlea si imprejurimi - a organizat in data de 21.12.2007 serbarea de Craciun "O NOAPTE NEDORMITA". Serbarea a avut loc la Casa de Cultura Codlea,dl director ,ne-a pus la dispozitie sala de spectacole pentru intreaga zi .
Programul a fost prezentat in doua sesiuni, prima sesiune intre orele 12.00-14.00, sesiunea a doua intre 15.00-17.00. Primul program s-a adresat copiilor cartierului Malin cu varste cuprinse intre 4-14 ani (365 la numar) si familiilor acestora. Al doilea spectacol s-a adresat locuitorilor Codlei , anuntati/invitati prin media, fly-ere si bisericile (catolica , evanghelica,reformata) din oras.
Protagonistii spectacolului au prezentat scenete,colinde,jocuri,atmosfera fiind de sarbatoare.
La sfarsitul primei sesiuni de program, echipa si voluntarii fundatiei au impartit cadouri copiilor dezavantajati prezenti (365 la numar). Cadourile ne-au fost distribuite prin campania "Daruind cu bucurie/ Operation Christmas , reprezentant zonal- dna Simona Rosiuta.