Fundatia Casa Perla » noutati » Dumnezeu a dat totul pentru noi

Dumnezeu a dat totul pentru noi

8-Jul-2009

Subtema programului din saptamana aceasta a fost :,, Ce a facut Dumnezeu pentru mine ?”. Dumnezeu se ingrijeste de noi si ne da in fiecare zi lucrurile de care avem nevoie : hrana, sanatate, imbracaminte, etc. Dar cel mai mare dar pe care El L-a dat pentru noi este Fiul Lui, Isus Hristos, pentru ca oricine crede in El sa aiba viata vesnica (Ioan 3:16). Femeile au confectionat cate o ,,comoara” din carton auriu. In interiorul comorii fiecare femeie a gasit un verset din Biblie si mai multe bomboane de ciocolata. Femeile au ramas impresionate de versetul primit. Evanghelia a fost vestita, femeile fiind incurajate sa creada in jertfa ispasitoare a Domnului Isus Hristos. Speram ca fiecare femeie a constientizat si a simtit dragostea lui Dumnezeu intr-un mod personal.