Fundatia Casa Perla » ,,De ce exist pe acest pamant ?� »

,,De ce exist pe acest pamant ?

23-Sep-2009

In data de 8 mai s-a desfasurat la Casa Perla un program pentru fetele din Malin. Tema intalnirii a fost ,,De ce exist pe acest pamant ?. Dumnezeu i-a creat pe oameni cu un scop, acela de a trai pentru El. El a hotarat rasa fiecarui om, etnia, locul nasterii, aspectul fizic. El iubeste toate etniile in mod egal. Viata traita fara Dumnezeu este ca un vapor fara capitan, care navigheaza in deriva. Fetele au fost incurajate sa Il caute pe Dumnezeu, sa aiba o relatie cu El si sa-si cladeasca viata pe adevarurile si principiile Bibliei, si sa traiasca pentru El. Atmosfera intalnirii a fost placuta: muzica in surdina a conferit intalnirii un cadru relaxant, fetele s-au simtit libere sa-si exprime opiniile si sentimentele referitoare la scopul existentei lor. Viata noastra este importanta in ochii lui Dumnezeu. El vrea si poate sa schimbe vietile noastre, sa ne dea un viitor si o nadejde ( Ieremia 29:11).