Fundatia Casa Perla » noutati » � ISUS iubeste pe fiecare ... �

ISUS iubeste pe fiecare ...

6-Oct-2009

ISUS iubeste pe fiecare ... este refrenul unuia dintre cantecele saptamanii de evanghelizare din acest an. Peste 200 de copii din Malin, voluntari si angajatii Casei Perla s-au adunat pe dealul din spatele cartierului pentru a auzi despre dragostea Mantuitorului nostru Isus Hristos. Prin intermediul cantecelor, povestirilor din Biblie, scenetelor, jocurilor, copiii au invatat ca Dumnezeu ii iubeste atat de mult incat Si-a dat viata pentru ei. Un numar mare de voluntari au daruit din timpul lor personal si s-au dedicat copiilor cu multa dragoste si pasiune. Copiii s-au implicat in activitati cu multa bucurie si voie buna. Cu mic, cu mare, El ne cheama sa venim la El si sa primim prin credinta darul vietii vesnice.