englishromana
FUNDATIA CASA PERLA

ultimele opinii

Cristina

Felicitari Fundatiei Casa Perlei care le da acestor oameni din cartierul Malin o raza de lumina in viata lor si mai ales copiilor care au ce invata si ei acum, ptr ca au nevoie cu adevarat, ca altfel numai Dumnezeu stie ce se alege de ei ,Bunicii mei au trait acolo si in vacantele mele mergeam la ei, nu era asa cum este acum si sincer acum nici nu am mai fost daca bunicii mei nu mai traiesc, mai am verisori acolo si spre surprinderea mea am vazut o poza aici cu una din verisoare.
adauga opinie
nume:

e-mail:

text:

Fundatia Casa Perla » momente de meditatie

momente de meditatie


Un baiat amerindian vorbea cu bunicul lui . ”Ce crezi despre situatia din lume?”l-a intrebat el. Bunicul raspunse:” Ma simt de parca in sufletul meu s-ar da o batalie intre doi lupi. Unul dintre ei este plin de furie si de ura. Celalalt este plin de dragoste, iertare si pace”. “Si care dintre ei va castiga?”intreba baiatul. ”Cel pe care-l hranesc” fu raspunsul bunicului.

“Fiecare om merita sa fie respectat si fiecare om are calitati care sa fie respectate”.

Am vazut pe strada un copil gol, inghetat si flamand. M-am suparat si i-am strigat lui Dumnezeu: -“De ce permiti acest lucru? De ce nu faci nimic?” Dumnezeu nu mi-a raspuns. In aceeasi noapte, cand ma asteptam mai putin, mi-a raspuns: -“Am facut ceva : te-am creat pe tine”.

“Cine seamana politete culege prietenie, iar cine seamana bunatate aduna iubire”.

“Ai grija de gandurile tale, caci se vor transforma in vorbe ; ai grija de vorbele tale caci se vor transforma in fapte, ai grija de faptele tale caci vor deveni obiceiuri, ai grija de obiceiurile tale ca-ti vor modela caracterul... ai grija de caracterul tau ca-ti va influenta viata, ai grija de viata ta, caci va influenta viata altora.”

“Cine incearca sa faca ceva si nu reuseste este infinit mai bun decat cel ce incearca sa nu faca nimic si reuseste”.

- © Fundatia Casa Perla -
- webmaster -