englishromana
FUNDATIA CASA PERLA

ultimele opinii

Cristina

Felicitari Fundatiei Casa Perlei care le da acestor oameni din cartierul Malin o raza de lumina in viata lor si mai ales copiilor care au ce invata si ei acum, ptr ca au nevoie cu adevarat, ca altfel numai Dumnezeu stie ce se alege de ei ,Bunicii mei au trait acolo si in vacantele mele mergeam la ei, nu era asa cum este acum si sincer acum nici nu am mai fost daca bunicii mei nu mai traiesc, mai am verisori acolo si spre surprinderea mea am vazut o poza aici cu una din verisoare.
adauga opinie
nume:

e-mail:

text:

Fundatia Casa Perla » noutati »

proiecte

proiect tineri

Programme for teenagers and youths : seminars, courses, trips, entertainment; Objectives : *learning assertive behaviour through: - development of self-esteem, - improvement of social relationships, - development of confidence, - respect of personal rights, - formation of a healthy life style, - improvement of responsible decision abilities. *awareness of God and His redemption plan.

» noutati


Fotbal - pentru tinerii din cartier

29-Mar-2008

In colaborare cu Scoala de Arte si Meserii(SAM), cu care suntem in parteneriat si biserica Betel- Codlea, fundatia noastra a organizat un program pentru tinerii baieti din comunitatea dezavantajata.
SAM ne-a pus la dispozitie terenul de fotbal a ...

... mai mult

Gabi  Ilut

Program crestin -tineri

24-Mar-2008

Ziua de 01.dec.2007 am sarbatorit-o povestind tinerilor despre planul de mantuire a lui D-zeu pentru omenire.
Invitata noastra pentru acest program a fost solista de muzica crestina Gabi Ilut . Gabi a sensibilizat inima adolescentilor si tine ...

... mai mult

...pagina anterioara
- © Fundatia Casa Perla -
- webmaster -