Fundatia Casa Perla » proiecte » proiect tineri

proiecte

proiect tineri

Programme for teenagers and youths : seminars, courses, trips, entertainment; Objectives : *learning assertive behaviour through: - development of self-esteem, - improvement of social relationships, - development of confidence, - respect of personal rights, - formation of a healthy life style, - improvement of responsible decision abilities. *awareness of God and His redemption plan.

proiect tineri » noutati

Fotbal - pentru tinerii din cartier

29-Mar-2008

In colaborare cu Scoala de Arte si Meserii(SAM), cu care suntem in parteneriat si biserica Betel- Codlea, fundatia noastra a organizat un program pentru tinerii baieti din comunitatea dezavantajata.
SAM ne-a pus la dispozitie terenul de fotbal a ...

... mai mult

Gabi  Ilut

Program crestin -tineri

24-Mar-2008

Ziua de 01.dec.2007 am sarbatorit-o povestind tinerilor despre planul de mantuire a lui D-zeu pentru omenire.
Invitata noastra pentru acest program a fost solista de muzica crestina Gabi Ilut . Gabi a sensibilizat inima adolescentilor si tine ...

... mai mult

...pagina anterioara