englishromana
FUNDATIA CASA PERLA

ultimele opinii

Cristina

Felicitari Fundatiei Casa Perlei care le da acestor oameni din cartierul Malin o raza de lumina in viata lor si mai ales copiilor care au ce invata si ei acum, ptr ca au nevoie cu adevarat, ca altfel numai Dumnezeu stie ce se alege de ei ,Bunicii mei au trait acolo si in vacantele mele mergeam la ei, nu era asa cum este acum si sincer acum nici nu am mai fost daca bunicii mei nu mai traiesc, mai am verisori acolo si spre surprinderea mea am vazut o poza aici cu una din verisoare.
adauga opinie
nume:

e-mail:

text:

Fundatia Casa Perla » sponsori

sponsori


STEUNSTICHTING CASA PERLA

In perioada octombrie 2007-martie 2008 am primit prin Adriaan Oosterloo(profesor universitar facultatea de asistenta sociala Ede) subsidii de la NCDO.

www.casaperla.nl


NEDMETAL

Multumim firmei Nedmetal, care prin sponsorizarea pe care ne-a oferit-o contribuie la sustinerea proiectelor Fundatiei Casa Perla.
Suntem incurajati in lucrarea pe care o facem si ne bucuram sa vedem deschiderea acestei firme, avand speranta pentru viitor, ca mediul de afaceri va fi sensibilizat tot mai mult fata de problemele sociale care ne inconjoara si afecteaza pe toti.

.


Kronospan

Compania Kronospan a oferit Fundatiei Casa Perla o sponsorizare constand in placi OSB, necesare amenajarii centrului de zi. Multumim pe aceasta cale companiei, pentru deschiderea si promptitudinea cu care a tratat solicitarea noastra. Am putut astfel sa imbunatatim conditiile centrului care gazduieste programul “Scoala dupa scoala” in care zilnic primesc asistenta la efectuarea temelor, copii din clasele I-VIII.

www.kronospan.ro


FUNDATIA PRINCIPESA MARGARETA A ROMANIEI

Din noiembrie 01, 2008 pana in octombrie 31, 2009, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei ne acorda o finantare nerambursabila pentru proiectul "Scoala dupa scoala". Suntem multumitori pentru suportul acordat.
Motiv de bucurie pentru copii
O noua finantare primita din partea Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, pentru perioada 01.04.2010 –31.03.2011, vine in sprijinul elevilor care frecventeaza programul din cadrul proiectului "Scoala dupa scoala". Copiii se bucura mult de fructele si rechizitele care le sunt oferite prin intermediul acestei finantari.
Fundatia Casa Perla multumeste inca o data, Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei pentru deschiderea, buna colaborare si ajutorul oferit cu atata bunavointa.

www.fpmr.ro

- © Fundatia Casa Perla -
- webmaster -