Fundatia Casa Perla » echipa »

echipa

petrica ponci

clasa I sc/sc ÷

Parerea mea despre Casa Perla
Casa Perla este foarte buna, ajutatoare, si frumoasa, multe jocuri si jucarii. Imi place sa fiu cu alti copii, sa-mi fac temele, sa fiu cuminte si ascultator. Daca nu ar mai fi Casa Perla as fi dezamagit, n-as mai avea unde sa-mi fac temele si unde sa ma joc.

valentina ioan

clasa II sc/sc ÷

Parerea mea despre Casa Pela
\\\"imi place sa fac socoteli, sa ma distrez cu copiii, sa ma joc in curte, sa-mi fac temele, sa invat sa ma comport
daca n-ar mai fi Casa perla, nu as mai stii sa ma descurc la scoala, n-as mai avea temele bine facute\\\".

Adrian Tomescu

coordonator ÷ 0726 674 962

coordonator proiecte
Motivatia personala de a lucra in cadrul fundatiei Casa Perla pe postul ocupat :
Dintotdeauna am dorit sa lucrez cu oamenii , si sa ii ajut in problemele si nevoile care le au, atat cat pot si stiu. Cea mai mare motivatie este aceea ca pot lucra cu oamenii dintr-un punct de vedere crestin, marturisindu-L pe Domnul Isus.
Importanta lucrarii Casei Perla pentru beneficiari .
Vreau din nou sa scot in evidenta, ca fiind cel mai important, impactul pe care il au lucrarile de evanghelizare in randul copiilor. Prin acceptarea Lui Dumnezeu in vietile lor toti beneficiarii pot capata o viata cu sens cu fericire si pace. Apoi prin ajutorul in directia educatiei, pe care il oferim, beneficiarii au sansa de a face ceva cu vietile lor si a nu fi izolati. Cu alte cuvinte educatia ii va ajuta sa se integreze cat mai bine in societatea din care fac parte.
Efecte/ rezultate pozitive observate la beneficiari . Exemple .
- Pentru copiii de la gradinita: progres in ceea ce priveste cunoasterea dobandita si de asemenea progres in dezvoltarea lor.
- Pentru copiii de la Scoala dupa scoala: cresterea interesului fata de scoala si de asemenea fata de programul Scoala dupa scoala.
- Pentru tineri: O mai mare deschidere pentru implicarea lor in activitati comune impreuna cu tineri romani.
- Pentru adulti: cresterea responsabilitatii fata de copiii lor.
Ex: - La meciul de fotbal organizaat cu tinerii din Malin si cei de la Betel, un tanar din Malin ii ruga pe altii sa nu mai vorbeasca urat.

adi@fundatiacasaperla.ro

Maria Scurtu

economist ÷

contabil
Motivatia mea este ca pot face si altceva in afara locului meu de munca de baza, ca am si alti colegi care sunt minunati. Este o alta experienta.

Marian van Utrecht

educator ÷ 0720 97 14 32

coordonator prescolari

marian@fundatiacasaperla.ro

Nela Stoica

ins.ed. ÷

insotitor educativ
Imi place foarte mult sa lucrez cu copiii de aceea vreau sa ii ajut sa-si formeze un caracter frumos si adecvat.
Importanta lucrarii Casei Perla pentru beneficiari .
Pentru copiii care frecventeaza gradinita: invata lucruri noi, invata sa asculte si sa respecte regulile unei institutii, invata sa formeze relatii de pritenie cu ceilalti, invata sa imparta lucrurile cu cei din jur si sa-i respecte pe altii.
Efecte/ rezultate pozitive observate la beneficiari . Exemple .
Parintii sint mai deschisi si isi trimit copiii cu incredere la gradinita. Copiii sint mult mai activi si mai atenti la ceea ce li se vorbeste sau li se explica, incercand sa raspunda la intrebarile puse de mine cat mai corect si frumos si de multe ori sint mai atenti si mai deschisi decat ma astept eu.

lacramioara racoti

mama ÷

Sunt foarte multumita de ceea ce face Casa Perla.Fetitelor mai mari le place sa vina. De cand Lacri vine la Casa Perla nu mai e inchisa si timida, vorbeste mai mult,chiar si cu mama sta si-i povesteste de la scoala. Schimbarea e din cauza la Casa Perla. Daca n-ar mai fi Casa Perla nu ar fi bine, copiii n-ar mai avea un exemplu din partea cartierului, cu cine sa invete sa vorbeasca si sa se comporte mai bine.

geta cozac

mama ÷

Am o parere foarte buna despre Casa Perla, sunt foarte bucuroasa ce exista asa ceva la noi in cartier. Sunt bucuroasa ca copiii vin si au ce sa invete, sa se comporte in societate mai bine.Au invatat lucruri noi, la scoala se descurca mai bine.Au temele facute. Daca n-ar mai fi Casa Perla as fi foarte suparata. Imi place de Paula ca e prietenoasa si ne zambeste intotdeauna. Imi place de dl Adi ca e bland.

Loredana Tomescu

secretara ÷ 0726 674 961

coordonator scoala dupa scoala
- Vreau sa investesc in ei prin ceea ce stiu, dar si sa ii incurajez sa adopte un comportament adecvat in viata de zi cu zi. - O alta motivatie am, atunci cand ma gandesc la ceea ce pot deveni ei in viitor prin studiu. - E placut sa ii cunosc pe cei din cartier. - Cea mai importanta motivatie este ca Dumnezeu m-a chemat sa lucrez cu cei din cartier. - Ma provoaca aceasta lucrare
Importanta lucrarii Casei Perla pentru beneficiari .
Prin ceea ce facem noi ei beneficiaza de multe lucruri, cum ar fi: Pentru copiii care frecventeaza Sc/sc. - merg la scoala cu temele facute - sint incurajati sa vorbeasca frumos si sa se comporte adecvat - sint incurajati sa frecventeze scoala zilnic - invata sa formeze relatii de prietenie cu ceilalti copii Pentru parinti: - au incredere in ceea ce facem noi - sint multumiti de rezultatele copiilor la scoala
Efecte/ rezultate pozitive observate la beneficiari . Exemple .
- copiii sint foarte bucurosi cand vin la Casa Perla - in ultimele doua luni au venit 5 copii noi - programele facute de copii - frecventa lor la scoala a crescut.

lore@fundatiacasaperla.ro