englishromana
CASA PERLA FOUNDATION

last opinions

Cristina

Felicitari Fundatiei Casa Perlei care le da acestor oameni din cartierul Malin o raza de lumina in viata lor si mai ales copiilor care au ce invata si ei acum, ptr ca au nevoie cu adevarat, ca altfel numai Dumnezeu stie ce se alege de ei ,Bunicii mei au trait acolo si in vacantele mele mergeam la ei, nu era asa cum este acum si sincer acum nici nu am mai fost daca bunicii mei nu mai traiesc, mai am verisori acolo si spre surprinderea mea am vazut o poza aici cu una din verisoare.
add opinion
name:

e-mail:

text:

Casa Perla Foundation » sponsors

sponsors


STEUNSTICHTING CASA PERLA

In perioada octombrie 2007-martie 2008 am primit prin Adriaan Oosterloo(profesor universitar facultatea de asistenta sociala Ede) subsidii de la NCDO.

www.casaperla.nl


NEDMETAL

Multumim firmei Nedmetal, care prin sponsorizarea pe care ne-a oferit-o contribuie la sustinerea proiectelor Fundatiei Casa Perla.

.


Kronospan

Support from Kronospan

www.kronospan.ro


FUNDATIA PRINCIPESA MARGARETA A ROMANIEI

Motiv de bucurie pentru copii
O noua finantare primita din partea Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, pentru perioada 01.04.2010 31.03.2011, vine in sprijinul elevilor care frecventeaza programul din cadrul proiectului "Scoala dupa scoala".
Copiii se bucura mult de fructele si rechizitele care le sunt oferite prin intermediul acestei finantari.
Fundatia Casa Perla multumeste inca o data, Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei pentru deschiderea, buna colaborare si ajutorul oferit cu atata bunavointa.

www.fpmr.ro

- © Casa Perla Foundation -
- webmaster -